Massage

Almindelig fysiurgisk massage tilbydes i Otterup af massør

Det kan blandt andet forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Spændingshovedpine:
Mange kommer f.eks. med spændinger i nakken og skuldre. Der vil en massage være utrolig effektiv, den vil få musklerne til at løse op, så du langsomt kan sænke skuldrene igen. Hovedpinen vil ofte forsvinde under massagen eller i løbet af meget kort tid.

Smerter i lænden:
Rygsmerter er en folkesygdom: En rygmassage kan løsne op i lænden, så man får nemmere ved at fungere i sin hverdag. Smerter i lænden er ofte så kraftige, at man kompenserer ved at bruge kroppen forkert, hvilket på sigt giver flere smerter. Lænden er ofte meget taknemmelig overfor massage. Ofte kan klienten få en mærkbar forbedring ret hurtigt.

Kramper i benene:
Rigtigt mange danskere lider af kramper i benene og urolige ben. Ofte skyldes dette overbelatning af benene, musklerne er helt spændt op, og man får derfor ikke strukket dem ordentligt ud.
Massage kan have en virkelig gavnlig effekt og ret hurtigt fjerne disse kramper. Ofte skal der kun 1-3 behandlinger til, for at klienten opnår en mærkbar forbedring.

Fingre, der sover: 
Overraskende mange mennesker oplever, at deres fingre engang imellem sover. Ved hjælp af nogle massageteknikker omme ved skulderen (Altså rygmassage) kan der løsnes op for nogle blokeringer, der gør, at klienten oplever en betydelig bedring.

Gravidmassage
Jeg har en ekstra massagebriks, der giver mulighed for gravidmassage. Priserne er de sammen, ingen ekstrapris, fordi man er gravid. Husk, dog at gøre opmærksom på, at du er gravid, da det som sagt, kræver en anden briks. som jeg så skal have fundet frem, inden du kommer.

Jeg har bestået Skadesterapeutuddannelsen, så jeg kan gå ind og behandle mindre skader.
Det betyder f.eks. at jeg kan bruge kinesiotape og gå ind og være behjælpelig med eventuelt genoptræning af muskler. Både aktiv og passiv træning.
Har du en skade, du gerne vil have, jeg skal kigge på. Må du meget gerne informere mig om det, når du bestiller tid, da jeg så har mulighed for at sætte mig bedre ind i, hvad det kræver. (Ikke alle skader er jo de almindelig kendte.)

Når du bestiller en massage, kan du bestille et af følgende 3 områder:
Skuldre-ryg-nakke og lænd
Arme og bryst
Ben, både underben og lår.

De tre områder har hver en varighed på cirka 30 minutter.
En helkropsmassage kan foretages på 60 minutter.